Fotbalistul Gabi Tamaş a fost condamnat

Data publicării:
gabi tamas - digisport.ro

Pe 31 mai 2013, cu doar câteva ore înainte de reunirea echipei naționale pentru partida amicală cu selecționata celor din Trinidad-Tobago (4-0), Gabi Tamaș distrugea complet o ușă din termopan a unui bloc din centrul Bucureștiului, pentru ca apoi să adoarmă pe un preș din fața unui apartament, reaminteşte digisport.ro.

Fundaşul naţionale de fotbal, Gabriel Tamaş, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru vandalizarea unei scări de bloc.

Judecătoria sectorului 1 i-a schimbat încadrarea din distrugere în tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar decizia de astăzi poate fi contestată.

În mai anul trecut, fotbalistul, aflat într-o avansată de ebrietate, a spart uşa scării unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, i-a înjurat pe locatari, dar şi pe poliţişti care l-au ridicat pentru audieri. După incident, fotbalistul a fost poreclit "Eroul de la Termopane", iar selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, l-a exclus din lot.

Sportivul a fost ridicat în zori de agenți, după ce a provocat un scandal monstru în scara blocului de lângă sediul Guvernului. Polițiștii prezenți la fața locului susțin că au fost agresați verbal și fizic de Tamaș, iar martorii au confirmat că fundașul era într-o stare avansată de ebrietate.

Decizia luată de Tribunalul Bucureşti poate fi contestată. Fundașul lui Watford a fost cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și distrugere.

Gabi Tamaş a rezistat doar o săptămână la CFR Cluj

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri