FOTO. Simona Halep, după finala de la Madrid: Este o experiență nouă, nu regret nimic

Data publicării:
simona halep madrid

Simona Halep a avut un start entuziasmat în finala cu Maria Şarapova. I-a luat primul set rusoaicei cu scorul de 6 - 1, după o jumătate de oră de joc.

Mult mai experimentată, Şarapova a trecut peste şoc. În actul secund, a câştigat de două ori pe serviciul lui Halep şi s-a impus cu 6 - 2.

În decisiv, rusoaica s-a desprins din nou, la 4 - 1 şi în ciuda insistenţelor româncei n-a mai cedat până la final. A câştigat setul cu 6 la 3 şi a cucerit în premieră trofeul de la Madrid.

Am început bine meciul, ea a făcut într-adevăr mai multe greșeli, eu am fost foarte relaxată, am jucat fără presiune. Însă, după primul set, ea și-a dat drumul la joc, a lovit mai puternic, iar eu cred că am făcut pasul în spate și nu prea mi-a mai mers așa de bine. Este o experiență nouă, este prim mea finală la un asemenea turneu, nu regret nimic, mă bucur că am ajuns aici și sper să am cât mai multe finale de acest gen”, a declarat Simona Halep, pentru Digi24.

Pentru prezenţa în finala de la Madrid, Simona Halep va primi un premiu de 342.600 de euro şi 650 de puncte WTA, suficiente pentru a rămâne pe locul 5 în lume.

La finala de la Madrid, Simona a fost susținută din tribune și de actorul Horați Mălăele sau de ministrul Sportului, fosta atletă Gabriela Szabo: 

(Fotografii realizate de corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri