Sari la conținut

FOTO VIDEO. Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică după 26 de ani

Final de carieră de aur pentru marea gimnastă Cătălina Ponor. Multipla campioană olimpică a participat, în Mexic, la ultima competiţie din cariera sa.

Triplă campioană olimpică la Atena, Cătălina Ponor se retrage din competiţiile sportive la vârsta de 30 de ani, după 26 de ani de carieră.

În tot acest timp, a reuşit să câştige 23 de medalii olimpice, mondiale si Europene, dintre care 11 de aur.

Cătălin Ponor şi-a anunţat retragerea pe reţelele de socializare unde le mulţumeşte antrenorilor săi. Postarea sa a fost apreciată de mii de oamenii din toată lumea şi a primit sute de comentarii.

Și așa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulțumesc domnul Lucian Sandu pentru faptul că ați fost lângă mine timp de 15 ani și ați rămas până la final fără să mă dezamăgiți. Mulțumesc tuturor celor care ați stat alături de mine și pentru toată încurajarea și suportul acordat! Mulțumesc Mexic pentru toată iubirea pe care am primit-o azi la concurs. Mâine urmează Gala și partea cea mai frumoasă în care toți ne distrăm și lumea ne poate vedea și altfel decât în competiții! Vă mulțumesc și vă iubesc!!!”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

Cătălina Ponor a cucerit trei medalii, două de  aur şi una de argint, în Mexic, la o gală internaţională de gimnastică.

Fiecare apariţie a Cătălinei în sala „Juan de la Barrera“ a ridicat publicul în picioare, momentele culminante fiind atunci când Ponor a ajuns pe podium pentru a-şi primi medaliile. opleşită de emoţii, românca le-a mulţumit fanilor cu lacrimi în ochi, primind şi un sombrero din partea organizatorilor.

Evoluțiile Cătălinei Ponor la concursul din Mexic

 

 

Pe aceeași temă