Sari la conținut

Gafă făcută de televiziunea germană la meciul Simonei Halep. Directorul turneului a reacționat dur

 


Potrivit ziare.com oficialul turneului a avut o reacție dură la adresa reprezentanților postului TV, spunând că este rușinos ce au făcut.

Este un motiv de supărare, îi înțeleg pe oamenii care s-au plâns. Și eu m-aș fi plâns dacă eram în locul lor. Pentru noi reprezintă încă un motiv de supărare, pentru că mulți oameni vor asocia compania cu decizia televiziunii. A fost doar decizia SWR (postul care a transmis partida, n.r.). Se știe că nu poți să prezici durata unui meci de tenis, dacă dorești să transmiți un eveniment ca acesta, trebuie să aloci spațiul necesar”, a spus Gunthardt într-un comunicat de presă.

Simona Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 5-7, 7-5, 2-6.

În această săptămână, Simona Halep va avea o pauză, urmând ca de lunea viitoare să participe la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. Finalistă anul trecut la Open-ul de la Madrid, Simona Halep, speră să îşi ia revanşa în faţa Mariei Șarapova, pe care tocmai a întrecut-o în clasamentul WTA. Misiunea româncei va fi cu atât mai grea, cu cât liderul mondial Serena Williams va fi și ea prezentă la ediţia din acest an.