George Becali ar putea munci, de săptămâna viitoare, la Academia Gheorghe Hagi

Data publicării:
196343 196343 hagi gigi

 

Foto: digisport.ro

Solicitarea Academiei a avut succes, fiind aprobată de conducerea închisorii, a dezvăluit Paul Peniu, președintele școlii de fotbal a „Regelui”.

„Răspunsul a fost unul pozitiv. Mi-am întrerupt concediul ca să rezolvăm această situație cât mai repede. Sunt încrezător că, începând de săptămâna viitoare, domnul Becali va lucra la noi”, a spus Paul Peniu, potrivit Digi Sport.

Finanțatorul Stelei va fi adus în fiecare dimineață și va fi preluat la finalul programului de muncă de angajații Penitenciarului. Patronul Stelei va ocupa funcția de consilier pe teme de fotbal și va avea un birou propriu la baza de pregătire a Academiei Gheorghe Hagi.

„Pe timp de iarnă, programul va fi de opt ore, însă din primăvară putem solicita o mărire chiar până la 10 ore”, a mai spus Peniu.

Odată cu Becali, alți cinci deținuți vor profita de relațiile dintre Gheorghe Hagi și finanțatorul roș-albaștrilor. Aceștia vor fi și ei angajați la Academia Hagi, pentru a justifica cererea care specifica „nevoia de deținuți cu cunoștințe fotbalistice” la școala de fotbal.

Artificiul legal prin care Gigi Becali poate părăsi închisoarea și, astfel, se poate întâlni cu colaboratorii săi și cu familia a fost pus la cale de câteva luni de avocații patronului Stelei și de nașul său Gheorghe Hagi. Pentru asta, Academia de fotbal a „Regelui” a încheiat un contract de colaborare cu Penitenciarul Poarta Albă, prin care poate beneficia de serviciile mai multor deținuți.

George Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, el fiind condamnat în 20 mai 2013 la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi mai primind ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării persoanelor care i-au furat maşina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri