George Ogăraru l-a chemat pe Mihai Neșu să revină în fotbal, în staff-ul său de la ”U” Cluj

Data publicării:
315878 315878 nesu ogararu

 

Fostul fotbalist al Stelei și al lui FC Utrecht, rămas paralizat după o accidentare la un antrenament din 2012 al echipei batave, a fost adus de Ogăraru în echipa sa de la ”U” Cluj.

„Va mai exista un membru în staff-ul nostru: Mihai Neşu. Va fi video-analist în cadrul lui “U” Cluj. Mă bucur că a acceptat să lucrăm împreună. Este la Oradea şi o dată pe săptămână va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum şi de acasă”, a spus George Ogăraru, noul antrenor al „șepcilor roșii”, scrie digisport.ro.

Mihăiță Neșu a fost nevoit să renunțe la cariera de jucător după accidentarea din 2012, când la un duel cu un coleg de la FC Utrecht a căzut pe coloană și a rămas paralizat de la gât în jos, fiind țintuit într-un scaun cu rotile de atunci.

Mihai Neșu, acum în vârstă de 31 de ani, a jucat la Steaua în perioada 2001-2008, după care s-a transferat la Utrecht, în Olanda. A evoluat timp de trei sezoane la echipa batavă, înainte de nefericitul accident. Neșu și Ogăraru au coincis la Steaua în perioada 2001-2006, după care fundașul dreapta, acum în vârstă de 34 de ani, s-a transferat la Ajax Amsterdam.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri