Gigi Becali anunță o nouă conducere pentru Steaua

Data publicării:
BECALI LA PALAT

Mai mult, Mihai Stoica şi Gică Popescu vor avea puteri depline în noua organigramă, după ce vor fi din nou în libertate, susține Gigi Becali.

Patronul echipei campioane recunoaște că nu a vorbit personal cu Gică Popescu, ci fostul internațional, împreună cu Mihai Stoica, au pus la cale planul de acțiune.

„N-am vorbit cu Gică Popescu”, a spus finanțatorul Stelei la Digi Sport. „Am vorbit cu Meme-ul și el a vorbit cu el (cu Popescu – n.r.), a zis că lucrează la proiectul ăsta de când sunt în pușcărie. De un an de zile stau numai ei doi în cameră și lucrează la proiectul ăsta. Nici nu mă interesează proiectul ăsta al lor, eu atât: bat palma cu ei... ocupați-vă și gaaataa!!!”, a explicat Gigi Becali.

Becali visează la o echipă care să se autofinanţeze din banii de la UEFA. Noua conducere garantează prezenţa Stelei în grupele Ligii Campionilor.

Așa mi-a zis Memeu': băi noi garantăm, nu te interesează pe tine... Cu echipele astea din România, iau campionatul fluierând şi defilând, ăsta îl iau, dar ălilalte competiţii europene că garantăm noi... bine, mă, luaţi bani, numai dacă ne calificam nu... la revedere şi voi discutaţi şi vorbiţi voi sunteţi patron, eu nu mai am nevoie, la revedere, păi da, mă, da!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat până la sfârșitul anului în timp ce Mihai Stoica va ieşi din închisoare în ianuarie 2016.

Declarațiile complete ale lui Gigi Becali le puteți citi aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri