Gimnasta Cătălina Ponor s-a operat la Viena

Data publicării:
ponor 1

Doctorii au zis că recuperarea durează cam șapte săptămâni. Mai stau aici doar până sâmbătă și apoi mă întorc acasă, unde voi continua exercițiile. Ne vedem acasă, România!'', a declarat Ponor pe site-ul suntemcuvoi.ro, dedicat echipei feminine de gimnastică a României.

Operația a fost de curățare a aderențelor de pe tendonul lui Ahile, rearanjarea sinovialei și infiltrații pentru gambă, care vor grăbi procesul de recuperare, potrivit sursei menționate.

„Mai dureros e că nu pot să fiu cu fetele la Glasgow! Vreau să le mulțumesc domnului Bellu și doamnei Mariana (Bitang, n.red.) pentru că au fost tot timpul alături de mine. Dacă nu erau ei cu atitudinea lor pozitivă, poate nu făceam față atât de bine. Și mai vreau să îi mulțumesc și doctorului Weinstabl pentru operație”, a mai spus Cătălina Ponor.

Multipla campioană olimpică a revenit în sala la gimnastică la începutul anului, dar a ratat Mondialele care încep vineri la Glasgow: „Sper să mă recuperez cât mai repede și cât mai bine, ca să fiu aptă pentru Europene și Olimpiadă, să pot ridica drapelul pe cea mai înaltă treaptă și să auzim cu toții, iar și iar, imnul nostru național”, a adăugat gimnasta.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri