Grecia, interzis la fotbal. Meciurile din toate ligile de fotbal din Grecia, suspendate pe termen nelimitat din cauza violențelor

Data publicării:
Grecia-Romana fotbal-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Am fost informați că meciurile de fotbal au fost suspendate pe perioadă nedeterminată. Avem un guvern nou, care va lua în discuție subiectul și va implementa legile în vigoare", a declarat Giorgos Borovilos, președintele Greece Super League.

Ultimele violențe s-au petrecut în week-end, la meciul dintre Panathinakos și Olympiakos (scor 2-1), când suporterii au invadat terenul. 

Este pentru a treia oara în acest sezon când campionatul din Grecia este întrerupt. În luna septembrie a anului trecut meciurile au fost anulate pentru o săptămână după moartea unui fan la meciul Ethnikos - Irodotos, din liga a treia. În noiembrie meciurile au fost suspendate din nou după ce Christoforos Zografos, membru în Comisia Centrală a Arbitrilor, a ajuns la spital în urma unui atac.

Stavros Kontonis, ministrul Sportului din Grecia, și premierul Alexis Tsipras au stabilit o întâlnire de urgență, pentru a găsi o rezolvare cât mai rapidă a problemelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri