Grecia - România se dispută astăzi, de la 21.45. Victor Piţurcă: Este important să debutăm cu un rezultat pozitiv

Data publicării:
Romania echipa nationala-5414311-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Meciul se va disputa pe stadionul Karaiskakis.

La ultima vizită în Grecia, tricolorii au suferit o înfrângere dureroasă, care i-a lăsat acasă la Mondialul din Brazilia. Acum, oamenii lui Victor Piţurcă sunt dornici de revanşă. Şi statistica e de partea lor. Naţionala României e neînvinsă în meciurile jucate pe data de 7 septembrie: are trei victorii şi două egaluri.

Nu cred în coincidenţe de genul ăsta. Echipa care va fi pregătită mai bine, care îşi va dori mai mult victoria şi care va prinde un moment bun va avea câştig de cauză. Momentul cred că e bun pentru naţionala României, pentru că Grecia a participat la Mondialul din Brazilia, de asemenea sunt mulţi jucători care nu prea au jocuri în picioare. Pentru România e important un rezultat pozitiv pentru a ne mări şansele de calificare şi pentru a avea un moral bun pentru meciurile care urmează”, a declarat selecţionerul Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Victor Piţurcă e conectat doar la duelul cu grecii. A infirmat din nou negocierile cu Al-Ittihad.

Potrivit presei din lumea arabă, Al Ittihad îi oferă lui Victor Piturca 6,4 milioane de euro pentru doua sezoane.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că meciul pe care reprezentativa României îl va disputa cu Grecia va fi transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri