Halep, după meciul dezastruos de la Stuttgart: „Nu mai puteam respira, vreau să dorm mult”

Data publicării:
halep

După meci, sportiva din România a spus că în primul set nu putea să respire, iar acest lucru a speriat-o și nu și-a mai putut reveni. Pentru Simona Halepurmează turneul de la Madrid (30 aprilie - 7 mai), acolo unde a jucat finala în 2014, prima într-un turneu WTA Premier Mandatory.

„Simțeam că nu mai pot respira și cred că m-am speriat puțin din cauza asta, deoarece nu mă mai puteam relaxa. Laura a început meciul mai bine și a continuat la același nivel. Am muncit mult în ultimele două săptămâni. Weekend-ul trecut am vrut să câștig pentru România și a fost păcat că m-am accidentat. Am venit aici cu speranța că voi putea juca mai bine, dar se pare că încă am probleme”, a declarat Simona Halep, după meci, potrivit ziare.com.

„Am nevoie să-mi iau câteva zile libere pentru a mă relaxa, pentru a-mi reveni. Vreau să dorm mult! Apoi voi merge la Madrid, conform programului normal”, a mai spus Simona.

După turneul de la Madrid, în calendarul WTA urmează turneul de la Roma (9-21 mai), iar primăvara se încheie cu turneul de la Roland Garros.

Anul trecut, Simona Halep a jucat o semifinală în capitala Italiei, iar la Grand Slam-ul francez a fost eliminată în turul al doilea, după ce în 2014 jucase finala.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri