Halep nu dramatizează după eliminarea de la Roma: „Aștept cu nerăbdare să joc la Rolland Garros”

Data publicării:
simona halep loveste

Simona a fost întrebată care crede că ar fi motivele eșecului de miercuri: „Nu există niciun motiv. M-a bătut, o înfrângere astăzi. Nu mi-am făcut jocul meu pentru că nu am fost acomodată cu terenul, dar nu vreau să găsesc scuze. A jucat un tenis solid, a jucat bine, s-a mișcat bine. Este doar o înfrângere și o iau ca atare.

N-am avut foarte multe antrenamente, am avut ieri un antrenament. E normal după ce câștigi un turneu. Dar nu vreau să găsesc scuze, a fost un joc destul de lung, trei seturi, a fost bine pentru mine. Indiferent dacă am pierdut, n-o să fiu dezamăgită. Am în spate niște victorii foarte bune de săptămâna trecută și sunt pozitivă”.

Simona a acuzat, totuși, întreruperea partidei din cauza ploii: „Probabil dacă nu ploua, poate țineam ritmul și câștigam, îmi revenisem cât de cât. Dar nu găsesc scuze, nu dau vina pe ploaie. Trebuia să mă motivez mai bine, să fiu mai concentrată, dar nu dramatizez.

Nu s-a terminat cu victorie pentru mine, dar am legat câteva raliuri foarte bune, am avut un ritm destul de ok. Nu sunt supărată, sunt tristă că am pierdut, altfel ar însemna că nu-mi pasă, dar sunt bine, sunt pozitivă și aștept cu nerăbdare să joc la Paris”.

Cât privește al doilea Grand Slam al anului, cel de la Paris, Simona Halep a vorbit despre așteptările pe care le are acolo: „Nu știu dacă trebuie să-mi fie teamă de cineva. Trebuie doar să merg să joc tenis, așa cum am făcut și cum fac. Va fi un turneu greu, este un Grand Slam, toată lumea joacă bine. Merg acolo și văd ce pot să fac. Voi merge la Paris mai devreme. Nu știu ziua acum. Îmi voi lua câteva zile libere, dar în altă parte, nu acasă, ca să mă odihnesc”.

Turneul de la Rolland Garros se desfășoară între 22 mai și 5 iunie.


Turneul ATP de la Roma, desfășurat în perioada 9-15 mai, este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 2.

Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport - timp de cinci ani, vor putea fi urmarite toate competițiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri