HANDBAL. Oltchim o va întâlni pe Gyor ETO în semifinalele Ligii Campionilor

Data publicării:
1803 20olt 20chim-55372

Având calificarea în semifinale obţinută indirect încă de sâmbătă, graţie rezultatului dintre Zvezda şi FTC Budapesta (30-27), Oltchim a intrat în meciul cu Krim cu un singur gând: victorie la minimum 5 goluri, pentru a-şi asigura prima poziţie în grupă.

În cele din urmă, vâlcencele s-au impus la doar la trei goluri diferenţă, astfel că nu au putut evita în semifinale exact adversarul pe care nu şi-l doreau, Gyor fiind formaţia care anul trecut le-a împiedicat să joace finala.

Cealaltă semifinală va opune echipele Krim Ljubljana (Slovenia) şi Larvik HK (Norvegia). Meciurile se vor disputa pe 6/7 şi 13/14 aprilie.

Vestergaard: Pornim cu şanse egale

Antrenorul principal al Oltchimului, Jakob Vestergaard, a declarat la finalul meciului că nu se teme de dubla Gyor ETO.

"Ne-am dorit să terminăm grupa pe primul loc dar importantă este calificarea. Contra lui Krim au fost momente foarte bune dar şi altele de care sunt foarte dezamăgit. În semifinale, noi şi ETO Gyor pornim cu şanse absolut egale, indiferent de ce se spune. Nu mă tem de campioana Ungariei şi veţi vedea, ne vom bate până în ultima secundă”, a spus tehnicianul danez.

Imediat după terminarea meciului, Oltchim a semnat un nou contract de sponsorizare cu firma Petrom. "Vom vira clubului vâlcean suma de 300.000 de euro până la finalul acestei luni, apoi încă 100.000 de euro dacă se reuşeşte calificarea în finală şi încă 100.000 de euro dacă se câştigă trofeul”, a declarat directorul Răzvan Nicolescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri