Handbaliştii orădeni au sunat adunarea

Data publicării:
sport 20handbal-42659

Au fost prezenţi toţi componenţii lotului cu excepţia portarului Tcaciuc, învoit din cauze medicale. Handbaliştii orădeni îşi vor intra cu adevărat în pâine de azi, cu două antrenamente pe zi. Prima reunire a echipei a adus şi primele veşti dar nu tocmai bune. Pe lângă cei trei jucători remaniaţi imediat după finalul campionatului, conducerea clubului urmează să se despartă de alţi cinci jucători.

„Încă mai renunţăm la vreo patru, cinci jucători pe lângă acei trei jucători de care vă spuneam, dar noi suntem optimişti că ne vom îndeplini obiectivul de locul 1-3 chiar dacă va fi foarte greu vom lupta pentru acest obiectiv ca să demonstrăm că putem face performanţă şi cu bani puţini", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Veştile proaste pentru secţia de handbal nu se opresc aici. Conducerea clubului a decis reducerea cu 40% a bugetului secţiei.

„Din păcate a trebuit să reducem bugetul la secţia de handbal cu 40% dar asta nu ne împiedică să mergem mai departe", a mai spus Sebi Tudor.

Reducerea de buget şi remanierea lotului nu-l împiedică însă pe Sebi Tudor să-şi facă în continuare planuri de promovare, dar pentru sezonul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri