Handbaliştii orădeni vor pe podium

Data publicării:
sport 20handbal-41686

Băieţii pregătiţi de Sebi Tudor au cedat în toate cele trei jocuri disputate în compania principalelor contracandidate la prima poziţie din clasament. A excelat în schimb acolo unde a făcut-o mai mereu, în apărare, dar nu a fost suficient pentru a rămâne pe podiumul seriei.

„Am terminat acest tur de campionat pe un loc patru care, zic eu, este puţin ireal având în vedere că pe retur vom avea aceste trei echipe pe teren propriu, şi vom încerca să reintrăm în obiectivul echipei, acela fiind locul 1-3", precizat antrenorul CSM-ului, Sebastian Tudor.

Hotărît să readucă Oradea în elita handbalului românesc, antrenorul orădean nu consideră actualul sezon compromis chiar dacă echipa sa se numără printre cele mai tinere din serie şi trebuie să se bată de la egal la egal cu Minaur sau Extrem Baia Mare.

„Să dăm dovadă de performanţă în primul rând pentru a putea să arate şi handbalul, secţia de handbal a CSM-ului, să arate performanţă la terminarea campionatului", a mai spus Tudor.

CSM Oradea a încheiat prima jumătate a campionatului pe locul patru, în spatele celor două echipe din Baia Mare, Minau şi Extrem, dar şi a Piteştiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri