Horia Tecău, eliminat de la US Open

Data publicării:
tecau-rojer-GettyImages-480383914-9092015

 

 ©FOTO: GULLIVER/GETTYIMAGES

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi în sferturile de finală la US Open. Cap de serie numărul 3, perechea româno-olandeză a cedat în două seturi în faţa favoriţilor numărul 12, francezii Nicolas Mahut şi Pierre Hugues Herbert, scor 7 la 6, 6 la 4.

Tecău a ratat astfel un eventual duel cu Florin Mergea în semifinale. Mergea va juca în această seară alături de indianul Rohan Bopanna împotriva cuplului Robert Lindstedt/ Dominic Inglot.

Campioni la Wimbledon, Tecău şi Rojer nu vor pleca acasă cu mâna goală - vor primi un cec de 67.675 dolari şi 360 de puncte ATP.  

Tot astăzi, Simona Halep va evolua pentru prima oară în carieră în faza sferturilor de la US Open. Românca de 23 de ani se va lupta pentru un loc în penultimul act cu Victoria Azarenka (cap de serie 20) şi organizatorii au stabilit deja ora la care va avea loc partida de miercuri: cele două se vor duela nu mai devreme de ora 19:30, scrie digisport.ro.

Meciul va fi al doilea de pe principala arenă de la Flushing Meadows, Arthur Ashe Stadium, după cel dintre Petra Kvitova (cap de serie 5) şi Flavia Pennetta (favorită 26). Învingătoarele din aceste două meciuri urmează să se întâlnească în semifinale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri