Horia Tecău și Jean Julian Rojer au câștigat turneul de la Hertogenbosch

Data publicării:
tecau rojer - fb

(FOTO: Tecău și Rojer, câștigători la Casablanca)


Tecău şi Rojer au ajuns la patru turnee câştigate împreună, însă marea provocare va începe de săptămâna viitoare. Perechea româno-olandeză va încerca să dea lovitura la Wimbledon, într-un turneu transmis în exclusivitate pe Digi Sport.

Tecău are deja în palmares trei finale pierdute pe iarba de la All England Club.

Alte rezultate la Hertogenbosch

Coco Vandeweghe a câştigat primul trofeu în circuitul WTA. Americanca de 22 de ani s-a impus fără probleme în faţa chinezoaicei Jie Zheng în ultimul act de la s-Hertogenbosch.

Coco Vandeweghe a avut nevoie de doar o oră şi 12 minute pentru a câştiga finala de la s-Hertogenbosch. Americanca şi-a adjudecat cu 6 la 2 primul set din meciul cu chinezoaica Jie Zheng. Vandeweghe a fost mai constantă şi în actul secund, în care s-a impus cu 6 la 4. Cu această victorie, a 69-a jucătoare a lumii şi-a trecut în palmares primul trofeu WTA.

Iubesc să joc pe iarbă. Cred că de astăzi este noua mea suprafață preferată, chiar dacă eu sunt obișnuită cu hard-ul, acolo mă simt de obicei cel mai bine. Mă bucur enorm pentru că am reușit să câștig primul meu titlu WTA, sper să mai urmeze și altele”, a declarat Coco Vandeweghe.

Pentru titlul câştigat pe iarba olandeză, Coco Vandeweghe mondial va primi 280 de puncte WTA şi aproape 35.000 de euro.

La masculin, Roberto Bautista Agut este noul campion de la Hertogenbosch. Spaniolul s-a impus la mare luptă în finala cu Benjamin Becker. Germanul a câştigat primul set cu 6 la 2, însă a scăzut apoi nivelul jocului. Bautista Agut a profitat şi a rezolvat ecuaţia partidei cu 7 la 6, 6 la 4. A fost prima victorie într-o finală de turneu ATP din cariera tenismenului iberic.

„Am jucat foarte bine anul acesta, am încercat să câştig primul meu titlu şi voi păstra mereu în inimă acest turneu pentru că este primul meu titlu ATP”, a declarat Agut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri