Ilie Năstase: Simona Halep văd că joacă foarte bine acum

Data publicării:
ilie nastase captura

Trebuie să ajungă la forma cea mai bună acolo. Asta este foarte greu să o planifici, dar văd că joacă foarte bine acum”, a declarat fostul tenismen Ilie Năstase despre participarea Simonei Halep la Open-ul de la Madrid.

Care Șarapova? Șarapova de anul trecut din finala de la Roland Garros sau Șarapova de săptămâna trecută care pierde cu oricine?”, a comentat Ion Țiriac despre rivala Simonei Halep. „Am avut niște rezultate spectaculoase, pe care și le merită, sperând că poate să ajungă și mai departe”, a spus fostul tenismen referindu-se la Halep. „Ea, care a avut un an excepțional, din toate punctele de vedere, gândiți-vă că singurul rezultat nici măcar negativ, oarecum sub normal, a fost sfert de finală la un Grand Slam. Hai să venim cu picioarele pe pâmânt. Că acum doi ani de zile vorbeam despre tenis la Sighetu Marmației”, a adăugat omul de afaceri.

Alexandra Dulgheru va avea şi ea o misiune extrem de dificilă în primul tur - o va întâlni pe Ana Ivanovici, a şaptea jucătoare a lumii. În schimb, Irina Begu va lupta cu Karumi Nara, locul 52 WTA. Turneul de la Madrid este un antrenament excelent pentru Simona Halep, care anul acesta ţinteşte titlul la Roland Garros.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri