Sari la conținut

Ilie Năstase: Simona Halep văd că joacă foarte bine acum

Trebuie să ajungă la forma cea mai bună acolo. Asta este foarte greu să o planifici, dar văd că joacă foarte bine acum”, a declarat fostul tenismen Ilie Năstase despre participarea Simonei Halep la Open-ul de la Madrid.

Care Șarapova? Șarapova de anul trecut din finala de la Roland Garros sau Șarapova de săptămâna trecută care pierde cu oricine?”, a comentat Ion Țiriac despre rivala Simonei Halep. „Am avut niște rezultate spectaculoase, pe care și le merită, sperând că poate să ajungă și mai departe”, a spus fostul tenismen referindu-se la Halep. „Ea, care a avut un an excepțional, din toate punctele de vedere, gândiți-vă că singurul rezultat nici măcar negativ, oarecum sub normal, a fost sfert de finală la un Grand Slam. Hai să venim cu picioarele pe pâmânt. Că acum doi ani de zile vorbeam despre tenis la Sighetu Marmației”, a adăugat omul de afaceri.

Alexandra Dulgheru va avea şi ea o misiune extrem de dificilă în primul tur - o va întâlni pe Ana Ivanovici, a şaptea jucătoare a lumii. În schimb, Irina Begu va lupta cu Karumi Nara, locul 52 WTA. Turneul de la Madrid este un antrenament excelent pentru Simona Halep, care anul acesta ţinteşte titlul la Roland Garros.