Imagini greu de privit. Momentul în care o gimnastă aterizează greșit și își rupe ambele picioare

Data actualizării: Data publicării:
Samantha Cerio

Cariera unei tinere gimnaste din SUA s-a încheiat în agonie după ce a ratat o aterizare în timpul unui exercițiu la sol și și-a dislocat ambii genunchi. S-a întâmplat în timpul unui concurs organizat în Baton Rouge, Louisiana. Studenta concura pentru Universitatea Auburn.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Picioarele gimnastei Samantha Cerio au părut că se frâng ca bețele de chibrituri, după aterizarea ratată. S-a prăbuși pe podea, iar spectatorii au amuțit, șocați. Tânăra și-a îmbrățișat genunchii, vizibil în agonie.

Medicii și oficialii universității nu au oferit prea multe informații publicului despre starea gimnastei. Se pare că studenta și-a dislocat ambii genunchi și se crede că ar fi suferit și fracturi la ambele picioare.

Într-o postare pe Instagram, Cerio și-a anunțat retragerea din sport după acest cumplit accident. Anunțul a fost făcut vineri seara. Gimnasta, care are 18 ani de carieră în spate, a mulțumit echipei și tuturor celor care i-au fost alături în acest timp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri