Indian Wells | Andy Murray, locul 2 ATP, eliminat după ce a condus cu 4-1 în setul decisiv

Data publicării:
murray

Foto: Gulliver/GettyImages

Argentinanul, locul 53 în ierarhia ATP, a evoluat extrem de curajos și s-a impus cu 6-4 în primul act, după ce a câștigat de două ori pe serviciul adversarului. La primul duel din carieră cu stângaciul de 25 de ani, Murray a egalat situația tot cu 6-4, iar în setul decisiv  a condus cu 4-1.

Delbonis nu a cedat și a servit pentru meci la scorul de 6-5, însă Murray a împins meciul în tie-break. Numărul 2 mondial a fost nevoit să se recunoască învins, după ce Delbonis s-a impus cu 7-3 în fața britanicului.

În 16-imile de finala de la Indian Wells, David Goffin, cap de serie numarul 15, l-a eliminat pe Guido Pella. Belgianul a pierdut primul set cu 4-6, dar a revenit și s-a impus în următoarele două acte cu 6-3, 6-2. În optimi, Goffin îl va întâlni pe Stanislas Wawrinka. Elvețianul, al treilea favorit al turneului, l-a învins în două seturi, 6-4, 7-6, pe Andrey Kuznetsov.

Mai departe merge și Tomas Berdych. Cehul s-a impus în fața croatului Borna Coric. Berdych a câștigat primul set cu 6-1, dar a avut emoții în cel de-al doilea, pe care l-a câșigat la tie-break.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri