Ioan Andone nu va mai candida la alegerile pentru preşedinţia FRF

Data publicării:
11390 11390 andone balaj

Actualmente liber de contract, după ce a încheiat conturile cu oficialii celor de la Astana (Kazahstan), Ioan Andone a luat serios în calcul varianta de a lupta pentru fotoliul de lider de la Casa Fotbalului.

„Decizia am luat-o în cursul acestei săptămâni, m-am consultat şi cu familia, cu diferiţi oameni. Sunt antrenor. Nu voi candida, asta este clar. Din mai multe motive. Sută la sută nu voi candida. Voi rămâne să antrenez”, a spus Andone.

Tehnicianul, în vârstă de 53 de ani, a explicat și ce l-a făcut să renunțe la poziția care l-ar fi putut aduce în fruntea fotbalului românesc.

„Nu vreau ca peste 3-4 ani să nu reuşesc la federaţie şi să mă apuc iar de antrenorat. Tot ce am realizat ca jucător... N-am fost talentat, am fost un tip care a muncit zi de zi, oră de oră, secundă de secundă. Aşa am fost şi ca antrenor. N-am fost un geniu. Echipele pe care le-am antrenat au fost serioase, care au muncit. Înveţi mai multe din înfrângeri decât din meciuri câştigate. Voi păstra aceeaşi linie, voi rămâne antrenor”, a menționat tehnicianul.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate la 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul internaţional Gică Popescu, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor,Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu și fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri