Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalistă, după partida CSMS Iași – FC Voluntari

Data publicării:
56ed262595f9cfb949000000

Eu nu am avut niciun incident, eu doar am cerut să ne ia şi pe noi mai repede la interviuri deoarece ne grăbeam să prindem avionul. Şi ea mi-a răspuns obraznic. Eu i-am spus să aibă grijă cum vorbeşte, pentru că nu ne tragem de şireturi, nu suntem de aceeaşi vârstă. Apoi ea a continuat şi mi-a spus să vorbesc frumos, că să nu vorbesc aşa. Dar nu îi spusesem nimic urât. I-am zis că nu am cum să vorbesc frumos, pentru că eu sunt de la ţară. Dar în niciun caz nu i-am spus că o să o dau cu capul de pereţi şi tot ce a mai apărut. Apoi nu am mai înţeles ce mi-a spus ea, dar m-a sunat nevastă-mea şi mi-a zis ce a apărut la un post de televiziune. Că m-a ameninţat că dacă mă duc la Botoşani (n.r. - FC Voluntari joacă la Botoşani în etapa a IX-a, la finalul lunii aprilie) nu mai scap viu de acolo. Dar ce e cu fata asta, băi, fraţilor? Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică. Eu cred că nu e normal ca o astfel de mahalagioaică să facă parte din tagma ziariştilor”, a spus Ionel Ganea, pentru News.ro.

Întrebat dacă regretă incidentul, tehnicianul formaţiei FC Voluntari a răspuns: „Eu nu am ce să regret, pentru că nu cred că am greşit. Din păcate vorbim despre alte lucruri decât despre fotbal. Eu nu am întâlnit de când sunt în fotbal aşa ceva şi mi se pare foarte deplasat”.

„Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea şi aşteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut ţărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a ameninţat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-şi ceară scuze, dar e tardiv”, a povestit jurnalista Alina Iosub.

Directorul de imagine şi comunicare al LPF, Marius Mitran, a declarat că vor fi sesizate comisiile în legătură cu acest caz.

„Trebuie să vedem ce au consemnat martorii. Vom sesiza comisiile, îmi pare rău că trebuie să discutăm despre aşa ceva”, a spus oficialul LPF.

Formaţia FC Voluntari a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

Astăzi, Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a prezentat scuze jurnalistei Alina Iosub.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri