Jose Mourinho: „E bine că am pierdut în primăvară, jucătorii știu acum că Steaua e puternică”

Data publicării:
mourinho 1

„Steaua a controlat jocul, mai ales defensiv, în prima repriză cu Schalke. În a doua, după primul gol s-a schimbat totul. Dar Steaua va face puncte și va avea un cuvânt greu de spus în această grupă, cu siguranță”, a spus Mourinho.

Portughezul a analizat apoi mai detailat lotul Stelei și a surprins când a declarat că victoria românilor din primăvară, din Europa League, 1-0, la București, îl ajută acum: „Steaua nu cred că e foarte diferită față de anul trecut. Au pierdut un jucător important, Chiricheș, dar are aceeași structură și același antrenor. Acum sunt însă în Champions League, sunt campioni, au mai multă experiență și mai multă motivație. Chelsea are aceiași jucători, dar alt antrenor și câteva idei noi. Dar când vine un alt antrenor, trebuie să începi de la zero, și acum, după 2-3 luni, nu suntem încă acolo unde ne-am dori să fim. Nu sunt aici să fac jucătorii adverși fericiți sau motivați dacă vorbesc eu bine de ei. Așa că nu o să spun cine îmi place de la Steaua. Spun doar că întreaga echipă e bună, organizată, cu un bun antrenor. Faptul că am pierdut în primăvară aici e bine pentru mine. Jucătorii știu acum că adversarul e unul puternic. Știm că mâine nu ne va fi ușor, că va trebui să muncim mult pentru a câștiga”.

Steaua - Chelsea se va disputa marți, 1 octombrie, de la ora 21:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri