La Digi Sport 2, Simona Halep se bate astăzi cu Caroline Wozniacki pentru un loc în finala turneului de la Dubai

Data publicării:
simona dubai-2

Simona Halep, numărul 4 WTA, este cu un pas în a doua finală a anului, cea a Turneului de la Dubai. Românca va disputa semifinala de la Dubai împotriva danezei Caroline Wozniacki, după ce a treia favorită a eliminat-o pe Flavia Pennetta. Meciul este ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE, de la 17.00, pe Digi Sport 2.

În sferturile de finală ale turneului Simona Halep și-a luat revanșa în fața Ekaterinei Makarova, după eliminarea suferită în sferturi la Australian Open. Simona a învins-o cu 6-3, 1-6, 7-5 și s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Dubai, transmis în direct de Digi Sport 2. Până acum, în meciurile directe, Halep şi Wozniacki şi-au împărţit victoriile, câte una de fiecare. Înaintea meciului cu Simona Halep, Caroline Wozniacki a reuşit să surprindă cu o declaraţie. “Nu mai țin minte cum joacă!”, a spus daneza.

Semifinalele turneului de la Dubai sunt programate astăzi, cu începere de la ora 15.00, prima fiind cea dintre Muguruza şi Pliskova. Semifinala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki poate fi urmărită, în direct la Digi Sport 2, la ora 17:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri