La o secundă de dezastru

Data publicării:
sport 20timba-51058

Texanul CSM-ului a fost vedeta serii. Will Franklin şi-a salvat echipa de la o umilinţă în partida cu Timba Timişoara, cea care a deschis runda cu numărul 23. Deşi faţă în faţă s-au aflat liderul care a înregistrat doar patru înfrângeri în tot sezonul, şi Timişoara cu doar cinci victorii stagionale, meciul a fost deci în ultima secundă. Aruncarea perfectă a playmaker-ului american a făcut ca tabela să îngheţe la 79-78.

„Pentru noi este un avertisment foarte clar legat de jocul nostru. Ştiu că există o scuză legată de Şasa dar pe mine nu mă interesează. Consider că ar fi trebuit să câştigăm meciul acesta în alt mod şi în altă manieră", a declarat antrenorul orădenilor, Cristian Achim.

Cu pedala de acceleraţie apăsată la podea, CSM Oradea a pus pe tabelă până la pauză 53 de puncte, în vreme ce Timba abia-i mai zărea pe leii orădeni. A venit însă repriza a doua. Urşii din Banat au ieşit din hibernare şi cu zece secunde înainte de final au reuşit să treacă la conducere, cu un punct avans. Finalul a fost unul interzis cardiacilor, dar resuscitat de Franklin.

„Dacă am fi jucat aşa de fiecare dată cred că eram mult mai sus în clasament până acum", a afirmat Bogdan Murărescu, antrenorul formaţiei Timba Timişoara

Pentru Oradea, victoria cu Timba a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive, însă jocul etalat îl îngrijorează pe Achim.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri