Laurențiu Reghecampf, blocat la Steaua de o clauză de 800.000 de euro

Data publicării:
268180 268180 reghecampf maini pe sus

Trebuie să găsim o cale să terminăm contractul. Există o clauză... A vorbit cu patronul echipei, nu ne-am înțeles încă și, dacă nu o să ne înțelegem, va trebui să continuăm munca”, a spus Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru Digi Sport.

Dacă va rămâne la Steaua, Reghecampf vrea ca patronul să îi satisfacă mai multe condiţii pentru performanţă:

Probabil că nu o să mai fiu așa maleabil și nu o să mai reușesc să muncesc cu anumiți oameni din club. Va trebui să schimbăm anumiți oameni. Trebuie aduși jucători care sa facă performanță și să reușească să califice echipa în grupele Champions League. Asta e prima cerere pe care o fac. 

Eu mai am un an de contract cu Steaua, sunt mulțumit de partea financiară, dar este nevoie de mai multe schimbări atât la nivelul clubului, cât și la cel al jucătorilor. Când se cere calificarea în grupele Champions League, câștigarea campionatului, a Cupei României, a Cupei Ligii, atunci e nevoie de mai mult decât a fost până acum.

Nivelul a crescut și în preliminariile Champions League, va fi mai dificil acum de ajuns în grupe. Sună puțin scandalos, dar eu iubesc Steaua, țin foarte mult la Gigi Becali și la MM, dar dacă se vrea performanță, atunci trebuie schimbate foarte multe lucruri”, a mai spus el.

Reghecampf sugerează de asemenea că este nevoie de un om la conducerea clubului:

Nu mai pot fi singur în club. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Mai sunt trei săptămâni și începe pregătirea, apoi vine imediat primul meci din preliminarii. Hai să zici că acela nu va fi foarte dificil și vei mai avea apoi parte de două săptămâni de pregătire.

Repet, este nevoie de mai multe schimbări de oameni la nivel de conducere, dar și de transferuri și alte investiții. Calificarea asta în Champions League nu se face așa ușor”, a continuat antrenorul.

Antrenorul campioanei României a mai spus, în finalul intervenţiei la Digi Sport, că fără investiții nu se mai poate face fotbal în ziua de azi: A, dacă nu se vrea campionatul și nici Champions League, atunci să mi se spună, și ne vom duce în cantonament la Mamaia.

Arabii aşteaptă ca antrenorul să îşi rezolve situaţia cu Steaua. Al-Hilal îi oferă 2 milioane de dolari la semnătură şi 1,5 milioane de dolari pe sezon în următorii doi ani. Preparatorul fizic Thomas Neubert îl va urma pe Reghecampf în Arabia Saudită dacă mutarea va fi parafată.

Cei de la Al-Hilal au venit la noi şi ne-au spus că suntem unica lor soluţie. Asta m-a impresionat la ei şi de aceea am decis să mergem acolo”, a spus Thomas Neubert.

În vârstă de 38 de ani, Reghecampf a câştigat cu Steaua două titluri în Liga 1 şi o Supercupă a României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri