Liderul, răpus de campioană

Data publicării:
sport 20baschet 20infrangere-48816

Cu un procentaj de aproape 70% la aruncările de trei puncte, CSU Ploieşti a arătat de ce este campioana ultimelor opt ediţii. Leii roşii au început în forţă dar jocul dinamic s-a stins rapid. Ploieştiul, cu Cătălin Burlacu în mare poftă de joc, a câştigat la pas primele două sferturi, scor 44-26. Oradea a avut o răbufnire de orgoliu în sfertul trei, dar apropierea la patru puncte a dat alarma în tabăra ploieşteană care a refăcut repede diferenţa şi în final CSU s-a impus la 14 puncte, scor 99-71.

„Acesta e modul cum trebuie să jucăm tot campionatul. Adică, nu mă refer aici că am avut shot de trei puncte foarte bun azi, nu e vorba de asta, a jucat apărarea bine. Apărarea a fost bună, exactă, a respectat de la prima secundă până la ultima secundă, băieţii au respectat ce am stabilit", a declarat tehnicianul campioanei Vladimir Arnautovic.

Ajuns la a treia înfrângere în campionat, Cristian Achim a recunoscut superioriatea campioanei în derbiul din Arena Antonio Alexe: „Am pierdut astăzi un meci în care Aseosftul ne-a fost net superioară din toate punctele de vedere, şi la toate capitolele".

După înfrângerea cu Timişoara şi Ploieşti pentru CSM Oradea urmează o nouă confruntare dificilă, în deplasare la Gaz Metan Mediaş, echipă care a trecut în runda cu numărul 21 de Universitatea Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri