LIGA CAMPIONILOR. Barcelona a învins cu 4-0 pe Milan şi s-a calificat în sferturi

Data publicării:
1303 20barca 20milan-54466

După jocul tur, puţini mai dădeau şanse de calificare catalanilor. Barcelona, cu un Messi din nou strălucitor, a făcut însă legea pe teren şi a obţinut o victorie entuziasmantă. Argentinianul a fost cel care a dat tonul revenirii, el reuşind să deschidă scorul încă din minutul 5, cu un şut din marginea careului, care s-a oprit în vinclul porţii lui Abbiati.

Şi tot Messi a dublat avantajul Barcelonei până la pauză, în minutul 40, de data aceasta cu un şut la firul ierbii. La doar 10 minute de la reluare scorul a căpătat proporţii de neprezentare, graţie reuşitei lui David Villa.

AC Milan a încercat să revină în joc, Robinho a irosit o mare ocazie în minutul 82, pentru ca în al doilea minut al prelungirilor Jordi Alba să stabilească rezultatul final, 4-0 pentru Barca, care începe să viseze la finala de pe Wembley.

Au jucat echipele:

FC Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano (Puyol '77), Jordi Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro (Adriano '84), Messi, Villa (Alexis Sanchez '75). Antrenor: Jordi Roura.

AC Milan: Abbiati - Abate, Mexes, Zapata, Constant - Flamini (Bojan '75), Ambrosini (Muntari '60), Montolivo - Boateng, Niang (Robinho '61), El Shaarawy. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Meciul a fost arbitrat de Viktor Kassai (Ungaria).

În celălalt meci al zilei, Galatasaray Istanbul a învins cu 3-2, în deplasare, pe Schalke 04. Cum în tur scorul fusese 1-1, formaţia turcă s-a calificat mai departe.

Astăzi sunt programate partidele: Malaga - FC Porto (în tur 0-1) şi Bayern Munchen - Arsenal Londra (în tur 3-1).

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală va avea loc vineri, la Nyon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri