LIGA CAMPIONILOR. Bayern – Juventus 2-0. Cu un picior în semifinale

Data publicării:
bayern-58361

Echipa germană Bayern Munchen a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia italiană Juventus Torino, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, luând o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

Bayern a avut parte de un început de meci de vis în faţa campioanei Italiei. Alaba l-a învins pe Buffon cu un şut deviat de la mare distanţă, când cronometrul arăta doar 25 de secunde scurse de la primul fluier al arbitrului Mark Clattenburg. 

Robben şi Ribery s-au jucat cu ocaziile timp de 45 de minute, în care bavarezii au controlat ostilităţile, iar Bayern a intrat cu avantaj de un gol la vestiare.

După pauză, Buffon a respins şutul lui Luiz Gustavo, însă Mandzukici - aflat în apropiere - i-a oferit lui Thomas Muller şansa golului de 2-0, în minutul 63. Italienii au şutat prima oară pe spaţiul porţii la jumătatea reprizei secunde, atunci când Vidal l-a pus la încercare pe Neuer - prea puţin pentru a evita înfrângerea.

S-a terminat 2-0, iar Bayern este marea favorită la calificare înaintea returului de la Torino.

Au jucat echipele:

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Muller, Kroos (Robben '16), Ribery (Shaqiri '90+3) - Mandzukici (Gomez '90+1). Antrenor: Jupp Heynckes. 

Juventus Torino: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso (Pogba '75) - Matri (Vucinici '65), Quagliarella (Giovinco '65). Antrenor: Antonio Conte.

Meciul retur va avea loc la 10 aprilie.

În celălalt meci al zilei, PSG şi FC Barcelona au terminat la egalitate, 2-2.

Astăzi sunt programate partidele: Malaga – Borussia Dortmund şi Real Madrid – Galatasaray.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri