LIGA CAMPIONILOR. Chelsea Londra și Atletico Madrid joacă pentru un loc în finală

Data publicării:
5360ceb495f9cf0266000000

Chelsea s-a apărat perfect la Madrid, în turul cu Atletico (0-0) şi poate obţine diseară biletele pentru finala de la Lisabona. Oraşul în care se va disputa ultimul act al UEFA Champions League este cu totul special pentru Jose Mourinho. Antrenorul lui Chelsea şi-a făcut debutul ca principal tocmai pe Estadio Da Luz, la Benfica.

Totul este foarte, foarte echilibrat. Trebuie să ne bucurăm de meci şi la final vom vedea dacă vom merge la Lisabona. Eu sigur mă voi duce la vară, dar să vedem dacă putem merge împreună”, a spus Jose Mourinho.

Chelsea nu va putea conta în returul cu Atletico pe serviciile lui Cech, Obi Mikel şi Lampard. În schimb, căpitanul John Terry s-a refăcut după accidentarea suferită în prima manşă şi îşi va putea ajuta echipa.

Am fost sincer cu antrenorul meu când m-a întrebat, în urmă cu două zile, dacă mă simt bine şi am spus "da". Nu aş fi jucat la 50 sau 60% din capacitate, n-ar fi fost bine pentru nimeni, dar sunt refăcut complet”, a spus el.

John Terry a ratat, din cauza unei suspendări, finala de-acum doi ani cu Bayern Munchen, atunci când Chelsea a câştigat trofeul UEFA Champions League.

Învingătoarea dintre cele două o va întâlni în finala Ligii Campionilor pe Real Madrid, care a trecut aseară de Bayern Munchen, scor 0-4, după ce în tur a învins cu 1-0. Finala este programată la 24 mai, la Lisabona.

Echipele probabile:

Chelsea: Schwarzer - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, David Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Torres

Atletico: Courtois - Felipe Luis, Godin, Miranda, Juanfran - Suarez, Tiago - Garcia, Koke, Diego Ribas - Diego Costa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri