LIGA CAMPIONILOR. Patru meciuri transmise în această seară de Digi Sport

Data publicării:
ucl 20miercuri 20jpg-34610

Digi Sport transmite cele două meciuri din Grupa C, astfel că, de la ora 19:00, la Digi Sport1, Zenit o va întâlni pe Malaga. Acest meci este important pentru ruși, ei mai pot spera la o calificare în optimile Ligii dacă îi înving pe spanioli.

În celălalt meci al grupei, transmis de Digi Sport 3, de la ora 21:45, Anderlecht va juca împotriva italienilor de la AC Milan.

Cu locul întâi asigurat de către Malaga, celelalte trei echipe își dispută locurile doi și trei pentru a mai spera la primăvara europeană.

Meciuri ce pot schimba clasamentul

În Grupa D sunt două meciuri la fel de importante pentru calificare în optimile Ligii. Digi Sport 1 transmite în direct de la ora 21:45 meciul dintre Manchester City și Real Madrid, iar la Digi Sport 2 puteți urmări, de la aceeași oră, meciul dintre Ajax Amsterdam și Borussia Dortmund.

Cele două partide pot schimba drastic situația din grupă. Dacă Manchester City învinge pe Real Madrid, încă ar mai putea spera la optimi, dar și-ar asigura și un loc pentru Europa League.

Totuși, Real Madrid trebuie să câștige dacă vrea să își păstreze șansele reale de calificare. Totodată, Borussia va trebui să facă un joc bun împotriva olandezilor pentru a-și păstra locul de lider în grupă.

Celelalte meciuri din această seară sunt din grupele A și B

Grupa A

FC Porto – Dinamo Zagreb

Dinamo Kiev – Paris Saint Germain

Grupa B

Arsenal – Montpellier HSC

FC Shalke 04 – Olympiakos Pireu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri