LIGA CAMPIONILOR. Real Madrid are de păstrat un avantaj minim în returul contra Bayern Munchen

Data publicării:
535f9d3995f9cf7021000000

Campioana Bayern Munchen şi echipa cea mai titrată din competiţie, Real Madrid, se duelează în această seară pentru un loc în finala de la Lisabona. Spaniolii au de apărat un avantaj minim după meciul de săptămâna trecută, când a înscris Karim Benzema. Totuşi, ibericii nu vor sta în defensivă, mai ales că îi vor avea în teren atât pe Cristiano Ronaldo, cât şi pe Gareth Bale.

„Vrem să jucăm chiar şi mai bine decât am făcut-o în tur. Va fi la fel - toată lumea va alerga, toată lumea va ataca şi toată lumea va încerca să se apere. Vor fi două echipe care vor merge cap la cap. Şi vom lupta până la capăt”, a spus Pep Guardiola.

Dacă Bayern poate ajunge în a patra sa finală în ultimii cinci ani, Real joacă a patra semifinală de UEFA Champions League din tot atâtea sezoane. Până acum, albii nu au reuşit însă să ajungă şi în finală, însă speră ca, de această dată, finalul să fie unul fericit.

Cred că, dacă vom stăpâni cum trebuie aceste experienţe negative, vom fi mai buni şi ne vor ajuta să avem o motivaţie şi mai mare. După trei semifinale pierdute, cred că Real Madrid merită să joace finala. Dar depinde de noi, nu de altcineva!”, a spus Carlo Ancelotti.

Tradiţia nu pare a fi de partea elevilor lui Carlo Ancelotti. În precedentele zece întâlniri de pe terenul bavarezilor, Real nu are nicio victorie la Munchen şi nu a reuşit să scape neînvinsă decât o singură dată.

Echipele probabile

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer - Lahm, Javi Martinez, Boateng, Alaba - Schweinsteiger, Kross - Robben, Muller, Ribery - Mandzukic

Antrenor: Pep Guardiola

Real Madrid (4-3-3): Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao - Modric, Xabi Alonso, Di Maria - Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

Antrenor: Carlo Ancelotti

Ce va fi a unsprezecea oară vom vedea în această seară, în partida care va fi în direct la Digi Sport 1, la ora 21.45.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri