LIGA CAMPIONILOR. Steaua - Vardar Skopje 3-0. Victoria cu numărul 100 în cupele europene  

Data publicării:
51e593e895f9cf1f0d000001

Steaua a obținut o victorie categorică, scor 3-0, în fața formației macedonene Vardar Skopje, în prima manșă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. A fost al 100-lea succes al roș-albaștrilor în cupele europene, performanță pe care nicio altă echipă românească nu a mai realizat-o până acum.

Pe Arena Naţională, îm faţa a exact 40.725 de spectatori, Steaua a câştigat la scor de neprezentare şi are acum prima şansă de calificare în al treilea tur preliminar.

Rezultatul putea fi chiar mai categoric decât a arătat tabela de scor la final, pentru că elevii lui Laurenţiu Reghecampf au dominat jocul categoric, statisticile arătând că aceştia au tras de 28 de ori la poartă iar oaspeţii doar de două ori, raportul şuturilor pe spaţiul porţii a fost de 11-0, iar la cornere a fost 13-1.

Au jucat următoarele echipe:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Popa, Stanciu (Iancu '57), Tănase (Tatu '68) - Nikolici (Piovaccari '60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Vardar Skopje: Pavlovici - Reljici, Tanevski, Bojovici, Cikarski - Temelkov, Petrovici - Stojkov (Georgiev '79), Petrov (Dimitrovski '90+1), Gimenez (Manevski '54) - Kostovski. Antrenor: Blagoja Milevski.

Cartonaşe galbene: Tănase '27, Piovaccari '90

Meciul retur va avea loc săptămâna viitoare, pe 23 iulie, la Skopje, de la ora 21.45.  

_______________________________________________

Min. 90+4. Arbitrul a fluierat sfârşitul partidei. Steaua s-a impus cu 3-0, rezultat stabilit în prima repriză şi e favorită la calificare. Returul se va disputa pe 23 iulie, la Skopje.

Min. 45 - Gol Steaua! Adi Popa şutează în bară din interiorul careului lui Vardar, balonul îl loveşte în spate pe portarul Pavlovic şi intră în poartă

Min. 21 - Pintilii marchează! Mijlocaşul Stelei trimite cu capul, din plonjon, iar portarul Pavlovici nu poate interveni. 2-0 pentru Steaua!

Min. 12 – Gol Steaua! Tănase deschide scorul, după o bară a lui Nicuşor Stanciu. Numărul 10 al Stelei a trimis în poarta goală după şutul lui Stanciu

Min. 1 - A început partida. Steaua a dat lovitura de start.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii, Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Nikolic Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Vardar: Pavlovic - Reljic, Tanevski, Bojovic, Cikarski - Petrovic, Temelkov, Gimenez, Manevski, Stojkov – Kostovski

Meciul Steaua - Vardar Skopje, care se dispută astăzi, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Radek Prihoda la centru, informează uefa.com, citată de Mediafax.

Radek Prihoda va fi ajutat de asistenţii Patrik Filipek şi Petr Blazej. Rezervă va fi Jirí Jech.

Meciul retur, FK Vardar Skopje - Steaua Bucureşti, se va disputa în Macedonia, pe 23 iulie.

Urmăriți meciul Steaua Vardar live pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri