Lista stranierilor pentru „dubla” cu Ungaria și Finlanda. Pe cine se poate baza Victor Pițurcă

Data publicării:
nationala digi sport

Foto: Digi Sport

Victor Pițurcă a chemat la lot 14 stranieri pentru dubla cu Ungaria și Finlanda, iar singurul din lista inițială la care selecționerul a renunțat este Gabi Tamaș, arată site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, citat de Digi Sport. Fundașul lui Watford a suferit între timp o accidentare gravă și va lipsi cel puțin 6 luni de pe gazon.

Lista stranierilor convocați de Pițurcă:

Portari: Costel PANTILIMON (Sunderland/Anglia), Ciprian TĂTĂRUȘANU (Fiorentina/Italia)

Fundași: Vlad CHIRICHEȘ (Tottenham/Anglia), Dorin GOIAN (Asteras/Grecia), Florin GARDOȘ (Southampton/Anglia), Dragoș GRIGORE (Toulouse/Franța), Cosmin MOȚI (Ludogorets/Bulgaria), Răzvan RAȚ (PAOK/Grecia)

Mijlocași: Ovidiu HOBAN (Hapoel Beer Sheva/Israel), Mihai PINTILII (Al Hilal/Arabia Saudită), Gabriel TORJE (Konyaspor/Turcia), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart/Germania)

Atacanți: Bogdan STANCU (Genclerbirligi/Turcia), Ciprian MARICA (Konyaspor/Turcia)

Duminică, 5 octombrie, Victor Pițurcă va anunța și numele jucătorilor din campionatul intern pe care mizează în pregătirea meciurilor cu Ungaria și Finlanda, anunță aceeași sursă. Meciul cu maghiarii se va disputa la București pe 11 octombrie în timp ce disputa cu nordicii va avea loc în Finlanda, 3 zile mai târziu.

România - Ungaria se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională. Finlanda - România va avea loc 3 zile mai târziu. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri