„Lovit", dar dorit

Data publicării:
sport 20ionut-53948

După ce în luna noiembrie a anului trecut o accidentare la menisc l-a împiedicat să susţină probe la AS Roma și Fiorentina, portarul orădean a plecat în cele din urmă, luni, spre Italia. Din păcate, genunchiul cu probleme i-a dat din nou bătăi de cap și miercuri a revenit la Oradea. Pentru a evita o recidivă, romanii au decis să-l vadă la lucru doar după ce va fi refăcut în totalitate.

„Sper ca la următoarea vizită, sau la următorul drum la Roma să arătăm că Ionuţ este un portar valoros", a precizat preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

Ionuţ nu este singurul produs al Centrului de Copii şi Juniori al FC Bihor aflat în vizorul mai multor echipe din campionatele puternice ale Europei.

„Mai avem şi alţi juniori, avem un grup de patru, cinci copii foarte talentaţi care sunt în atenţia unor cluburi din străinătate", a mai spus Morcan.

Descoperit şi pregătit de profesorul Călin Cheregi, la 16 ani Ionuţ Pop este titularul grupei de juniori A al FC Bihor şi totodată al treilea portar al echipei mari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri