Luceferii au fost învinşi la Timişoara

Data publicării:
sport 20luceferi-50143


După un început bun de joc în care au deschis scorul prin Ovidiu Ghilea, în minutul 24, luceferii s-au văzut învinşi în cea de-a doua parte a întâlnirii, scor 3-1, prin goluri marcate de Trandu în minutul 47, Szekely în minutul 55 și Bocșan în minutul 59. Pentru Luceafărul este prima înfrângere suferită în acest an.

„Pentru noi contează orice rezultat pentru că avem o echipă tânără care trebuie învăţată cu mentalitatea de a încerca ca fiecare joc să-l trateze ca atare şi fiecare joc la victorie", a declarat antrenorul luceferilor, Florin Farcaş.

Angrenaţi în lupta pentru promovare, bănăţenii s-au văzut în cele din urmă cu sacii în căruţă spre bucuria lui Velcea care a lăudat evoluţia echipei sale, nu şi rezultatul.

„Nu m-a interesat decât jocul, chiar nu mă interesează rezultatul dar, e bine că şi-au dat drumul la joc, în special după primele 20 de minute şi cred că au arătat o disponibilitate în primul şi primul rând de efort, au arătat preocupare de ceea ce antrenăm şi ca drept dovadă în urma jocului prestat vin şi rezultatele", a declarat Vali Velcea, tehnicianul formaţiei ACS Poli Timişoara.

Următorul joc de verificare pentru Luceafărul Felix este programat miercuri, în compania celor de la CS Oşorhei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri