Lucian Bute îşi pregăteşte retragerea, scrie presa din Quebec

Data publicării:
bute fratii bredicean

Chiar dacă se pregăteşte să-l înfrunte pe Eledier Alvarez, la 24 februarie, la Centrul Vidéotron, Lucian Bute se gândește deja la ce va urma după ce va pune capăt carierei, scrie Le Journal de Montréal, într-un articol intitulat „Lucian Bute își pregătește retragerea”.

bute fratii bredicean

Românul se ocupă de puțin timp de cariera fraților Bredicean, doi tineri boxeri de 22 și 23 de ani. „Sunt băieți cu mult talent și potențial”, a declarat Bute pentru TVA Sports, care l-a intervievat la sala de sport unde se antrenează cei doi frați. 

Cel mare, Dario, este stângaci și luptă la categoria supermijlocie, iar cel mic, Bruno, lovește cu dreapta și evoluează la categoria mijlocie.  Chiar dacă s-au născut în Statele Unite, și cei doi frați au origine română, menționează presa din Quebec. 

„Vorbesc un pic românește și franceză. S-au mutat aici, în Quebec. Muncesc foarte mult în fiecare zi. Antrenorii cred foarte mult în ei. Au potențial să devină campioni”, le-a spus Bute jurnaliștilor canadieni.

Iar dacă știe cineva mai bine cum să devină campion mondial, atunci acela este Lucian Bute, comentează TVA Sports.

„E întrucâtva ca un frate mai mare!”, spune Dario despre Bute. „E o adevărată binecuvântare să lucrăm cu el”, adaugă sportivul. 

Dacă așa stau lucrurile pentru frații Bredicean, pentru Lucian poate că va fi vorba despre o nouă vocație, comentează presa din Quebec. 

„Am 36 de ani. N-am avut ocazia să mă gândesc la perioada de după încheierea carierei. Mi-ar plăcea mult să rămân în lumea boxului. Viitorul le aparține lor”, a declarat Lucian Bute.

Dacă viitorul poartă numele fraților Bredicean, prezentul poartă numele lui Alvarez, comentează TVA Sports. Câștigătorul duelului care va avea loc în februarie la Quebec va avea privilegiul de a se lupta cu Adonis Stevenson pentru titlul de campion mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri