Mâine, România joacă primele meciuri în Cupa Davis. Partidele, în exclusivitate la Digi Sport 2

Data publicării:
Tenis Martie

Vineri, de la ora 14:00, au loc primele două meciuri de simplu. Adrian Ungur, locul 193 ATP şi şi Marius Copil, locul 196 ATP, vor fi primii tricolori care intră pe teren.

Partida de dublu se joacă sâmbătă, iar românii au prima şansă. Horia Tecău, locul 3 în clasamentul ATP la dublu, şi Florin Mergea, locul 11, mizează pe victorie.

„Vrem să câștigăm aici, să ne calificăm mai departe și să avem o săptămână plăcută, să oferim un spectacol frumos”, a declarat Tecău, completat de Mergea. „Lucrurile sunt destul de așezate și știm ce avem de făcut. Eu sper într-o victorie sâmbătă și aștept un meci foarte bun aici”.

Toate biletele pentru cele trei zile ale meciului România - Slovenia, din cadrul primului tur al Grupei I din zona euro-africană a Cupei Davis, care va avea loc în perioada 4-6 martie, la Arad, s-au epuizat. Potrivit organizatorilor, primele bilete vîndute au fost cele pentru meciul de dublu, de sâmbătă, în care vor evolua Horia Tecău şi Florin Mergea.

Meciurile României din Cupa Davis sunt difuzate, în exclusivitate în România, de Digi Sport 2.


Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele patru canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri