Maria Şarapova, prima victorie la Turneul Campioanelor

Data publicării:
Maria Sarapova Turneul Campioanelor GettyImages-494176278

Maria Șarapova a obtinut prima victorie in grupa roșie. A treia disputa cu Agnieszka Radwanska de la Turneul Campioanelor a fost, la fel ca si precedentele, un adevarat maraton. Jucătoarea din Polonia a avut nevoie de un singur break pentru a-si adjudeca primul set, cu 6 la 4. Șarapova a revenit in actul secund, pe care l-a dominat în totalitate. În decisiv, lupta a fost extrem de incinsa. Radwanska a fost aproape de a reuși breakul dar, dupa 14 minute, Șarapova și-a făcut serviciul (game-ul pt 1-1). Jucatoarea din Rusia s-a desprins la 5 la 2. Radwanska nu a cedat, s-a apropiat si a avut doua sanse de a restabili egalitatea. Șarapova a reusit insa o lovitura extraordinara (5-4 in decisiv, mingea de 30-40) si a inchis disputa, dupa aproape 3 ore de joc.

Maria Şarapova : Este primul meu meci din luna iulie, deci este o chestiune importantă pentru mine. Sunt fericită că am trecut cu bine. Am şansa de a mai juca două meciuri până la finalul sezonului şi poate mai multe şi n-aş putea fi mai fericită în acest moment.

Halep şi Şarapova au început grupa roşie cu victorii. Românca va încerca la Turneul Campioanelor s-o învingă pentru prima oară în carieră pe rusoaică.

Simona Halep : Fiecare meci de aici este ca o finală de Grand Slam. Am venit aici cu încredere, să joc cel mai bine, să fac totul pentru a câştiga meciuri.

Maria Şarapova a învins-o pe Halep de cinci ori până acum, ultima oară în sferturile de la Cinncinnati din 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri