Marian Drăgulescu vrea să facă un exercițiu de 10 la Montreal

Data publicării:
Artistic Gymnastics World Championships 2009 - Day Six
Foto: Guliver/GettyImages

Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu are planuri mari pentru Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Montreal din octombrie.

Succesul de la Europenele de la Cluj l-a ambiţionat pe sportivul român, care şi-a propus să obţină o performanţă la fel de mare ca Nadia Comăneci, la Montreal, şi să facă un exerciţiu perfect. Pentru asta se antrenează în fiecare zi. Marian Drăgulescu a dezvăluit pentru Digi24 emotiile din timpul exerciţiului de la sol.

„Sunt cele mai importante medalii pe care le-am câştigat în toată cariera. Sunt medaliile câştigate la mine în ţară, cu foarte mulţi români în sală. Am simţit o susţinere din partea celor care au fost în sală cum nu am mai simţit nici la olimpiadă, nici la campionatele mondiale pe unde am mai mers. A fost super. Ceva de nedescris. Am simţit că lumea era alături de mine. Îi auzeam după fiecare linie cum ţipau şi mă încurajau. Am încercat să îmi stăpânesc emoţiile, să mă gândesc numai la ce am de făcut şi mă bucur că am reuşit o performanţă bună şi la mine acasă şi s-au bucurat atât de mulţi români. Mă bucur că au trăit şi ei emoţiile pe care le-am avut şi eu şi s-au bucurat alături de mine atât crei care au fost în sală cât şi cei care ne-au urmărit de la televizor”, a spus Marian Drăgulescu.

Următorul campionat important este Campionatul Mondial de la Montreal, din Canada, acolo unde Nadia Comăneci a luat primul 10. Va fi şi ambasadoarea evenimentului. Îmi doresc să fiu sănătos să ajung acolo. O să mă concentrez şi să încerc să vin acasă cel puţin cu o medalie”, a adăugat gimnastul român.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri