Mark Arendz, canadianul care se pregătește să devină olimpian la Jocurile Paralimpice de la Soci

Data publicării:
canadian mark 1

Mark Arendz / Sursa: markarendz.com

Cel mai important obstacol l-a depășit de mult timp. Are 23 de ani și a rămas fără un braț la 7 ani. A reușit să-și transforme dizabilitatea în abilitatea de a gândi ca un învingător.

„Voi concura la biatlon (3 curse, distanțe mici, medii și mari) și la schi, proba de cross-country (3 curse de 10 km, sprint și relay). Voi avea un program foarte încărcat. Scopul meu e să am trei curse perfecte la biatlon. Să ajung la finalul cursei și să știu că am dat totul, că nu puteam face nimic mai bine. Așa măsor eu succesul”, spune Mark Arendz, într-un interviu acordat jurnalistului Ștefan Turcu, de la Digi24.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întrebat ce i-ar spune unui copil cu dizabilități al cărui vis este acela de a deveni celebru, canadianul e categoric: „I-aș spune să-ți urmeze visele, să nu lase niciun obstacol să-i stea în cale. Dacă nu lasi handicapul să te tragă în jos, orice este posibil”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri