Măsuri de securitate pentru meciul Steaua - Vardar Skopje

Data publicării:
Steaua invinsa 5548773-Mediafax Foto-Laurentiu Mich

Steaua Bucureşti face mâine primul pas spre cupele europene. Zeci de mii de suporteri sunt aşteptati pe Arena Naţională la meciul pe care echipa din Ghencea îl va disputa în faţa macedonenilor de la Vardar Skopje, în preliminariile Ligii Campionilor. Forţele de ordine sunt şi ele pregătite pentru orice, mai ales, ţinând cont de ultimele confruntări dintre fanii Stelei şi jandarmi.

În urmă cu doar câteva zile, la meciul dintre Steaua şi Petrolul, fanii steliști s-au luat atunci la bătaie cu jandarmii. Este şi motivul pentru care mâine peste 500 de jandarmi vor încercui Naţional Arena la meciul Stelei şi Vardar Skopje.

„Jandarmii se vor afla pe traseele de sosire la stadion, cat si la plecare de la arena sportiva, si in zona apropiata. Să nu încerce să introducă materiale pirotehnice, cuţite sau alte obiecte interzise”, a avertizat Cosmin Pană, de la Jandarmeria Bucureşti.

300 de suporteri macedoneni sunt aşteptaţi mâine în Bucureşti. Biletele au fost cerute astăzi de delegaţia celor de la Vardar Skopje. Astăzi steliştii continuau să cumpere tichete de acces pentru meciul de mâine.

Organizatorii meciului speră ca până mâine la ora desfaşurării acestuia 40.000 de oameni să fie în tribunele Naţional Arena. Singura casă de bilete care va fi închisă in jurul orei 17 va fi cea de pe Bulevardul Basarabia. Accesul suporterilor se va face începând cu ora 18 şi 15 minute.

Traficul va fi restricţionat pe strada Maior Coravu cu câteva ore înaintea meciului. Vor avea acces persoanele cu bilete şi riveranii”, a informat Andrei Codău, de la Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Steaua risca să nu joace în cupele europene anul acesta, din cauza condamnării lui Gigi Becali în dosarul Valiza. Forul fotbalistic european a dat însa roş albastrilor o pedeapsă de un an cu suspendare, urmand ca echipa sa fie monitorizata timp de cinci ani. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri