Mesajul lui Mika Hakkinen către Schumacher: "Trebuie să lupţi din nou, aşa cum o făceam amândoi pe pistă"

Data publicării:
s1 1 1

Mika Hakkinen şi Michael Schumacher / Foto: motorsport.com

"Accidentul tău este doar o nouă provocare. Trebuie să lupţi din nou, exact aşa cum o făceam amândoi pe pistă", a precizat Hakkinen în scrisoarea publicată de Bild am Sonntag.

Mika Hakkinen a făcut referire şi la un accident grav suferit de el în 1995, când a fost rănit tot la cap. "Am supravieţuit cu ajutorul familiei mele şi al doctorilor. Sunt sigur că tu primeşti acelaşi tip de ajutor".

"Fă-mi o favoare: de data asta nu încerca să ajungi primul. Nu trebuie să ai cel mai bun timp în această cursă. Trebuie să îţi acorzi tot timpul de care ai nevoie", a mai spus Hakkinen.

Procurorii vor da informaţii la mijlocul săptămânii

Procurorii care anchetează cazul vor oferi informaţii la mijlocul săptămânii viitoare, a anunţat procurorul din Albertville.

"Vom susţine o conferinţă de presă referitoare la stadiul procedurii săptămâna viitoare, la o dată ce va fi comunicată în 24 de ore. Conferinţa va avea loc la palatul de justiţie din Albertville şi probabil va fi la mijlocul săptămânii. Până atunci cerem să nu mai fie difuzate informaţii false despre elementele anchetei. Membrii familiei Schumacher solicită să le fie respectată intimitatea, precum şi natura discuţiilor cu apropiaţii lor", a declarat procurorul Patrick Quincy.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

La o săptămână de la accident, un steward de 35 de ani, din Essen, susţine că l-a surprins pe Schumacher în timp ce-şi filma prietena cu telefonul mobil, la câţiva metri de locul accidentului. Potrivit acestui martor, schiorul care în opinia lui este Schumacher, avansa cu o viteză maximă de 20 km/h. Imaginile vor ajunge la Parchetul din Albertville, care anchetează accidentul.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri