Mesajul Simonei Halep pentru echipa de Fed Cup a României

Data publicării:
halep aeroport

Simona Halep nu a putut participa la confruntarea de FED Cup contra Canadei, din cauza oboselii, dar le-a susţinut pe colegele sale din echipa României. După prima zi, scorul este egal, 1 la 1.Irina Begu a pierdut surprinzător în faţa numărului 260 mondial, Francoise Abanda, însă Alexandra Dulgheru a reuşit s-o învingă pe cea mai bună jucătoare a Canadei, Eugenie Bouchard.

Dulgherița, eu îi spun Dulgherița pentru că așa o alintăm noi, a jucat foarte, foarte bine și mă bucur mult că a bătut-o pe Bouchard”, a spus Simona Halep.

Atitudinea lui Bouchard, care a refuzat să dea mâna cu Dulgheru la tragerea la sorţi, a deranjat-o şi pe Simona Halep. Răzbunarea a fost însă dulce. Dulgheru s-a bucurat într-un mod inedit după victoria contra numărului 7 WTA.

Întrebată cum comentează gestul lui Bouchard, Simona Halep a răspuns: „Ține de educatia fiecăruia și eu nu aș fi făcut niciodată, dar așa poate este ea crescută sau așa este obișnuită și trebuie să-i acceptam atitudinea”.

Astăzi sunt programate meciurile decisive, care pot duce echipa României în grupa mondială a Fed Cup. Irina Begu o întâlneşte pe Eugenie Bouchard, iar Alexandra Dulgheru joacă împotriva lui Francoise Abanda.

În cazul în care scorul va fi tot egal, după partidele de simplu, câştigătoarea duelului dintre România şi Canada va fi decisă în meciul de dublu dintre Andreea Mitu şi Raluca Olaru şi Gabriela Dabrowski şi Sharon Fichman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri