Michael Phelps, suspendat şase luni, după ce a fost prins băut la volan

Data publicării:
michael-phelps-10

 

Suspendarea vine la şase zile după ce Phelps, revenit în 2014 în competiţii după o pauză de doi ani, a fost arestat în Baltimore (Maryland) pentru că a condus în stare de ebrietate şi a depăşit limita de viteză cu peste 50 de kilometri la oră.

Michael Phelps, în vârstă de 29 de ani, va putea să se antreneze în continuare la clubul său, dar nu va putea participa în competiţiile naţionale până la 6 martie 2015.

De asemenea, Phelps şi Federaţia Americană au ajuns la un acord prin care sportivul nu va participa la Campionatele Mondiale de nataţie de la Kazan, care vor avea loc în perioada 2-9 august 2015.

Înotătorul american Michael Phelps a fost reţinut pentru conducere sub influenţa alcoolului şi pentru depăşirea limitei de viteză, la Baltimore (Maryland). Sportivul a fost reţinut, marţi, la ora 01.10, de către poliţia din Maryland, când conducea un Land Rover cu 135 km/h, deşi limita de viteză era de 72 km/h.

Nu este pentru prima oară când campionul cu 22 de medalii olimpice, din care 18 de aur, are probleme cu poliţia rutieră. În 2004, el a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate şi a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri