Mihai Costea a fost exclus din lotul Stelei. Reghecampf: Poate pleca oriunde vrea

Data publicării:
51e5824c95f9cf2c0b000000

În seara dinaintea partidei, când Reghecampf a chemat jucătorii în sala de mese, la cină, Mihai Costea nu a venit ceea ce l-a enervat pe antrenor. Fotbalistul a fost exclus din lot, deoarece nu a respectat programul echipei, preferând să rămână în camera sa.

"Pentru mine, Mihai Costea nu mai contează la echipa Stelei. Nu am cum să accept aceste lucruri. A avut o discuție cu MM, dar trebuie să muncească din greu pentru a reveni. El era supărat că nu a fost reținut în lot. Noi stăm în cantonament imediat după meciuri şi el nu a vrut să coboare. L-am chemat jos, am înţeles că este supărat, dar asta nu înseamnă să nu-ţi respecţi colegii. De acum, Mihai Costea nu mai contează la Steaua, e trimis la echipa a doua, care nu există. Nu va mai juca la Steaua. Aceste gesturi nu sunt normale. Poate pleca oriunde vrea, poate vorbi cu managerul, cu preşedintele", a declarat Reghecmapf la Digi Sport.

Costea: Dacă nu mi se dă şansa să joc, e normal să vreau să plec

După ce a aflat că a fost exclus din lot, Mihai Costea a declarat că e normal să-şi dorească să plece de la Steaua, deoarece nu i se dă şansa să joace.

"Eu vreau să joc, nu m-am certat cu nimeni. Dacă nu mi se dă şansa să joc, e normal să vreau să plec", a spus Mihai Costea.

Steaua a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri