Mihai Stoica: „Emil Săndoi a bătut un jucător de la echipa națională”

Data publicării:
sandoi

La începutul lunii iunie, naţionala de tineret s-a făcut de râs, după ce a remizat, 2-2, cu amatorii din Insuele Feroe. Emil Săndoi s-a plâns de calitatea jucătorilor din lot, printre care s-au aflat şi steliştii Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu.

Mihai Stoica a avut o replică dură la adresa selecţionerului, mai ales că au apărut şi zvonuri, conform cărora Iancu şi Stanciu ar fi petrecut înaintea partidei din Feroe.

„Stanciu și Iancu nu au băut înainte de meci, iar dacă vreun jucător al Stelei face ceva pe la echipa națională, indiferent de juniroi sau seniori, este responsabilitatea celor care guvernează echipa națională, nu a Stelei”, a precizat managerul roș-albaștrilor.

Oficialul Stelei a lansat şi o acuzaţie dură la adresa lui Săndoi.

„Emil Săndoi a bătut un jucător de la echipa națională, pe Crețu, de la Iaș. Am vorbit cu jucătorii de la lot și mi-au spus că a intrat în vestiar, la pauză, și l-a bătut. I-a dat două palme foarte puternice peste față. Copilul ăla nu are curaj să spună”, a mai spus Mihai Stoica.

Fotbalistul Iaşiului, Alex Creţu, susţine că Emil Săndoi nu s-a atins de el, ci doar l-a certat la pauza meciului cu Insulele Feroe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri