Mircea Lucescu: „Meciul cu Turcia va fi mult mai greu decât cel cu Ungaria”

Data publicării:
lucescu

Mircea Lucescu îl cunoaşte bine pe Terim - în urmă cu 13 ani, i-a luat locul pe banca lui Galatasaray.

„Meciul cu Turcia e foarte important, decisiv. România va întâlni o echipă puternică, prin prisma prezenței lui Fatih Terim, care este foarte mare motivator, comunicator. Va fi un meci mult mai greu decât cu Ungaria, dar băieții sper să se refacă”, a spus antrenorul Șahtiorului.

Şi Gigi Mulţescu se teme de naţionala Turciei. În ultimii 20 de ani, antrenorul lui Dinamo a activat la mai multe echipe din „Țara Semilunei”.

„Turcia este a doua mea țară, prin adopție. Ținând cont că echipa noastră a făcut un joc foarte bun , jucăm și acasă, avem prima șansă, clar”, a spus Mulțescu.

Prestaţia tricolorilor contra Ungariei a primit numai cuvinte de laudă. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Dulca, a avut un mesaj aparte pentru oamenii lui Victor Piţurcă: „Am fost mândru că, în sfârșit, ne putem uita la echipa națională și să simțim furnicături în stomăcel”.

Meciul cu Ungaria ar putea aduce şi sancţiuni din partea FIFA. Federaţia de la Budapesta strânge documentaţia necesară pentru a depune o plângere împotriva României, pe motiv că suporterii maghiari au fost abuzaţi la Bucureşti.

Turcii au solicitat măsuri sporite de securitate pentru partida de marţi seara de pe Arena Naţională.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri