Mircea Rednic îi acuză pe finanțatorii cluburilor Rapid și Dinamo de situația deplorabilă

Data publicării:
29122012 20rednic-41097

„Sunt probleme cu banii, tocmai asta e, că milionarii ăștia ai noștri care nu își plătesc jucătorii de două luni. E foarte greu pentru antrenori, mă pun în pielea antrenorilor, știu ce am pățit și eu, să antrenezi jucători care nu își primesc salariile, nu își primesc banii de chirie, nu își primesc banii deprime. E foarte greu să lucrezi” a spus Mircea Rednic.

Rednic nu vrea să mai audă de echipele din Liga 1, unde a antrenat de-a lungul timpului pe Rapid, FCM Bacău, Craiova, Dinamo, FC Vaslui, Astra şi Petrolul Ploieşti.

„În fotbalul românesc nu știu, la echipa națională da, dar la o echipă de club nu. E făcută de mult retragerea, da, a fost ultima dată când am antrenat în România un club”, a mai spus Rednic.

Fotbaliştii români îl interesează pe antrenorul în vârstă de 50 de ani care şi-ar putea întări echipa în această iarnă cu cei mai în vogă jucători din Liga 1.

Am pus ochii pe mai mulți, dar nu știu dacă pot să îi iau, că sunt foarte scumpi”, adăugat el.

Cu Mircea Rednic pe banca tehnică, Standard Liege a încheiat anul pe locul cinci în prima ligă din Belgia.

UEFA a anunţat, în urmă cu o săptămână, pe site-ul oficial, că grupările Rapid şi Dinamo vor fi excluse trei sezoane din cupele europene dacă nu vor dovedi până la 31 martie că şi-au plătit datoriile.

La începutul acestei luni, clubul Rapid a intrat în insolvență.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri