Moment de reculegere ţinut în memoria turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy

Data publicării:
tenis brd

 

Momentul, care s-a dorit a fi un semnal de alarmă la adresa autorităţilor pentru a moderniza complexul sportiv Arenele BNR, a fost ţinut la finalul ceremoniei de decernare a premiilor la solicitarea fostul tenisman Ilie Năstase. „Am vorbit cu domnul Ţiriac acum câteva minute şi m-a rugat să ţinem un moment de reculegere pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care a murit prematur”, a spus Năstase.

De asemenea, preşedintele turneului, Bogdan Enoiu, a afirmat în cadrul ceremoniei că este ruşinos faptul că autorităţile statului nu fac nimic pentru a moderniza Arenele BNR. „Când a fost construită Arena Centrală eu aveam zece ani şi americanii trimiteau primul om pe Lună. Acum ei se pregătesc să trimită primul om pe Marte. Asta în timp ce noi am fost nevoiţi să jucăm anul acesta turneul în parcare (n.r. - o parte a arenei centrale pe care s-a disputat anul acesta meciurile din cadrul turneului a fost construită deasupra fostei parcări a bazei sportive), pentru că Arena Centrală nu corespunde. Ruşine autorităţilor statului”, a afirmat Enoiu.

Tenismanul spaniol Fernando Verdasco a câştigat turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii totale de 463.520 euro, luni, la Arenele BNR din Bucureşti, după ce l-a învins în finală pe francezul Lucas Pouille cu 6-3, 6-2. Această ediţie a BRD Năstase Ţiriac Trophy, a 21-a, fost ultima care s-a disputat la Bucureşti, turneul fiind cedat pentru doi ani de proprietarul Ion Ţiriac la Marbella (Spania).

Ilie Năstase a criticat atitudinea conducerii Băncii Naţionale a României, proprietara bazei sportive din Cotroceni, pe care a acuzat-o că nu doreşte să cedeze terenul Primăriei Capitalei, dar nici să investească în modernizarea Arenelor BNR pentru a putea primi avizul ISU.

VEDEȚI AICI MOMENTUL DE RECULEGERE

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri